blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG medlo
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
skuska skusak sakusak
medlo



Non - Steam CSS
pridal medlo 31.1. 2010 o 20:43



Counter Strike Source som si kúpil na steame asi pred pol rokom. Hrávam len pre zábavu, nepatrím do žiadneho klanu. Zvyknem hrávať na serveroch Včielka. Možno ich niektorí poznáte. Je to non-steam server a hrávam tam preto, lebo moji kamaráti nemajú Steam. No situácia na nich je hrozná. Ako keby tam neboli žiadny admini. Každú chvíľu tam hrá niekto s cheatmi. Neraz sa stane, že sa to dotyčný ani nesnaží zatajiť. Hráč vybehne z rohu a tromi guľakami trafí tri hlavy. Najhoršie je, že sa týchto hráčov nedá zbaviť, pretože nemôžete navrhnúť ban. Touto jednoduchou možnosťou by sa dalo zabrániť aspoň tomu, aby to títo hráči nerobili tak viditeľne.

 

Osobitnou kapitolou na týchto serveroch sú malé deti. Z ničoho nič sa Vám ozve hlas desaťročného chlapca. To by nebolo nič hrozné, keby sa pozdravil a sem tam by podotkol niečo k veci. Ale ak nevie zatvoriť ústa a dookola rozpráva o tom istom, snaží sa dostať do pozornosti lepších hráčov, či nebodaj koordinovať tím, začne to po chvíli všetkým poriadne liezť na nervy. Nechcem tým povedať, že by mali dostať ban(aj keď taký ban na hovorenie by sa zišiel). Je to len také konštatovanie.

 

Takže hor sa do hry rozdať pár hláv. A nezabudnite. Ak sa nedarí, nebude sa dariť ani o minútu. Radšej to vypnite a chodte robiť niečo užitočné.


(Tento článok nie je mierený proti serverom Včielky. Sú to len postrehy, ktoré som si všimol. Určite Vás nechcem odradiť od hrania na nich.)



Prístupov 4951
Kvalita článku
(88%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
VC Bahrajnu
[ 14.3.2010] (príspevkov 0)
Non - Steam CSS
[ 31.1.2010] (príspevkov 8)
Mánia: Mass Effect 2
[ 26.1.2010] (príspevkov 8)
Divoké kmene
[ 24.1.2010] (príspevkov 3)
Komiksy
[ 22.1.2010] (príspevkov 4)